Priorat Centre d’Art

 

 

Priorat Centre d’Art www.prioratcentredart.cat

RE-PRESENTATS

Re-presentats és        un taller audiovisual que té com a objectiu definir, analitzar,        elaborar i provocar la reflexió crítica sobre els sons, les        imatges i els imaginaris que ens caracteritzen i ens        representen, a nosaltres i al nostre entorn més immediat, i les        seves funcions.

Re-presentats és        una proposta de Montserrat Cortadellas i Òscar          Hidalgo, oberta a participants de diversos nivells i        edats, amb el propòsit de treballar la concepció de les imatges        i dels sons que ens identifiquen i ens defineixen, els que ens        projecten, tant personalment com mitjançant característiques        interposades: el nostre entorn, el nostre àmbit social, el        nostre temps, els nostres gustos, els nostres objectius… Les        diverses aplicacions que se’n duen a terme, les funcions i els        valors que se’ls adjudiquen i les implicacions culturals,        socials i econòmiques que en cada cas aquestes imatges i aquests        sons assumeixen i comporten.

El com, el què i el per a què es produeixen i        s’apliquen les imatges i els sons que ens rodegen. I, quan som        nosaltres els que generem aquestes imatges i aquests sons,        plantejar-nos el perquè, per a qui, quines i quins, i com.

A partir d’aquestes reflexions es conceptualitzaran,        formalitzaran i produiran un conjunt d’audiovisuals. Es        procedirà a la localització, a la captura i al muntatge        d’imatges i sons, mitjançant els aparells i les eines genèriques        de l’edició d’imatge i so. Els resultats es projectaran en el        Patronat Municipal de Turisme de Cornudella de Montsant.

del 27 al 30 de desembre 2011, i el 2 i 3 de gener          2012

Cornudella de Montsant

Horari: de 10 h a 13 h

Inscripcions:

Ajuntament        de Cornudella

Priorat        Centre d’Art: asscomis@tinet.cat

Preu d’inscripció: 5 €

Activitat paral·lela:

Rizoma PCd’A, d’Òscar Hidalgo.

Projecció de        l’audiovisual resum dels primers quatre anys d’activitats de        PCd’A.

Patronat Municipal de Turisme de Cornudella de        Montsant

C/ Comte de Rius, 4

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: