DO La Más Bella

Priorat Centre d’Art
www.prioratcentredart.cat
http://www.prioratcentredart.cat/info/

DISSABTE, 15 DE SETEMBRE 2012

7 vespre
DO La Más Bella

La Más Bella: Diego Ortiz i Pepe Murciego

Celler Cooperatiu Cornudella SCCL
Cornudella de Montsant

DO La Más Bella (Denominació d’Origen La Más Bella) és una edició especial de la revista experimental d’art contemporani La Más Bella, promoguda per Priorat Centre d’Art i el projecte Idensitat, desenvolupada entre gener de 2011 i setembre de 2012.

L’edició s’inicia amb la recollida de mostres del Priorat, tot proposant-ne una lectura diagonal i excèntrica, però gens allunyada del seu dia a dia.

Per recopilar les mostres es van editar 3.000 elegants bosses de paper en tres models de disseny diferent, que van ser distribuïdes en una vintena de comerços, empreses, oficines de turisme i altres llocs del Priorat al llarg del 2011. Les bosses incloïen instruccions d’ús per a la recollida de les mostres i el seu enviament postal gratuït a La Más Bella, a Madrid, ciutat on té la seva base d’operacions.

Cada model de bossa duia un estampat amb una llegenda que interrogava les persones sobre el seu grau de pertinença al Priorat amb les preguntes: “Sóc d’aquí? SÍ” (per a nadius i habitants del Priorat); “Sóc d’aquí? ?”(per a casos sense definir); i “Sóc d’aquí? NO” (per a visitants i turistes de pas per la comarca). La naturalesa de la mostra que calia enviar a La Más Bella quedava a la discreció de la persona que disposés d’alguna de les bosses.

El projecte editorial participatiu acaba amb l’edició especial DO La Más Bella (Denominació d’Origen

La Más Bella): tres cartells que reprodueixen les 74 mostres rebudes: Cartell SÍ (que reprodueix les 34 mostres rebudes en bosses “Sóc d’aquí? SÍ”), Cartell ? (que reprodueix les 22 mostres rebudes en bosses “Sóc d’aquí? ?”) i Cartell NO (que reprodueix les 18 mostres rebudes en bosses “Sóc d’aquí? NO”). Cada joc de tres cartells es presenta en l’interior d’una ampolla buida de vi que completa l’edició especial.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: